IN2Opus*ERP dobio oznaku „Izvorno Hrvatsko“

IN2 grupa je iznimno ponosna što je još jedan njihov proizvod dobio oznaku „Izvorno hrvatsko“, a riječ je o IN2Opus*ERP integralnom IT rješenju za upravljanje poslovnim procesima nabave, veleprodaje i distribucije, maloprodaje, skladišta, financija i računovodstva te ljudskih resursa.

Znak „Izvorno hrvatsko“ nose visokokvalitetni proizvodi i usluge Republike Hrvatske koji su nastali kao rezultat razvojno-istraživačkog rada, invencije ili dugogodišnje tradicije.

Hrvatska gospodarska komora dodjeljuje znakove hrvatske kvalitete proizvodima i uslugama na prostoru Republike Hrvatske još od 1997. godine. Tada, kao i danas kompanijama koje proizvode ili pružaju usluge dodijeljeni znakovi znače svojevrsnu nagradu za dugogodišnje uloženo znanje, iskustvo i trud u njihovu kreiranju, održavanju kontinuiteta u kvaliteti i njezinom unapređivanju te jačanju i prepoznatljivosti njihovih proizvoda i usluga na domaćem i na inozemnom tržištu.

IN2Opus*ERP rješenje

„Ponosni smo na trud i predani rad naših kolega zahvaljujući kojima smo i dobili oznaku Izvorno hrvatsko. Također, hvala Hrvatskoj gospodarskoj komori koja je prepoznala vrhunsku kvalitetu IN2Opus*ERP IT rješenja. Mi ćemo i dalje raditi na usavršavanju postojećih i razvijanju novih IT rješenja koja će našim gospodarstvenicima, javnom sektoru, a posljedično i građanima olakšati svakodnevni život“, istaknula je Jarmila Pezo, izvršna direktorica Sektora gospodarstva, poslovnih i prostornih informacijskih sustava IN2 grupe.

IN2 grupa već 30 godina razvija IT rješenja koja su pokretač digitalizacije u Hrvatskoj. Oznaka „Izvorno hrvatsko“ za IN2Opus*ERP dodatni je motiv da u budućnosti IN2 grupa nastavi raditi prema iznimno visokim standardima kvalitete s ciljem ispunjavanja i najkompleksnijih očekivanja klijenata.

„Posebno mi je drago da je oznaka „Izvorno hrvatsko“, kao još jedna potvrda kvaliteti našem IN2Opus*ERP rješenju, došla u trenutku kada smo značajno funkcionalno i tehnološki unaprijedili sustav.“, izjavio je Marko Goljak, funkcionalni arhitekt Sustava i dodao: „Siguran sam da će uloženi trud i dobiveno priznanje rezultirati još većom prepoznatljivošću IN2Opus*ERP rješenja na današnjem zahtjevnom tržištu.“

Oznaku „Izvorno hrvatsko“ u IN2 ima i Integrirani bolnički informacijski sustav – IBIS, koji kao cjelovito rješenje podržava sve ključne bolničke procese (medicinske, administrativne i financijske).

Share
Share

Više od 30 godina s vama

Projekti digitalizacije hrvatskog zdravstva, pravosuđa, pomorskog prometa, ali i komercijalni gospodarski IT projekti koji svakodnevno olakšavaju život i rad naših sugrađana, najveće su dostignuće IN2 grupe.

Više od 30 godina s vama

Projekti digitalizacije hrvatskog zdravstva, pravosuđa, pomorskog prometa, ali i komercijalni gospodarski IT projekti koji svakodnevno olakšavaju život i rad naših sugrađana, najveće su dostignuće IN2 grupe.