INTERNACIONALNA TRŽIŠTA

Na internacionalnim tržištima implementiramo rješenje Green Cube, integrirani bolnički informacijski sustav nove generacije, a koji se u potpunosti zasniva na Microsoft tehnologijama te, zajedno s Microsoft poslovnim rješenjima, u potpunosti pokriva sve bolničke procese u malim, srednjim ali i velikim bolničkim ustanovama bilo na klasičnoj hardverskoj arhitekturi ili u cloudu. 

Green Cube je jedinstveno rješenje za sve bolnice okrenute poboljšanju efikasnosti korištenja svojih resursa, optimiziranju poslovnih procesa te podizanju kvalitete pružene zdravstvene skrbi i ishoda liječenja. Modularno, višejezično i skalabilno rješenje koje obuhvaća sve, od osnovnih komponenti jednog takvog sustava (sveobuhvatni medicinski karton pacijenta, sve administrativne prijeme i otpuste, poliklinički i stacionarni modul, modul za planiranje i izvršavanje operacija, modul za ljekarnu, modul za intenzivnu njegu, itd..) pa sve do naprednih funkcionalnosti, često karakterističnih za specijalističke ili dodatne module (kliničke smjernice i protokoli, jedinična terapija integrirana u modul ljekarne, sustav za upravljanje zalihama, potpuno konfigurabilni modul za fakturiranje, itd..). Portal za pacijente, mobilne aplikacije za doktore i sestre, redomat i slični dodaci zaokružuju Green Cube u idealno rješenje za sve moderne, progresivne i inovativne bolnice u 21. stoljeću.

Više informacija možete pronaći u Green Cube brošuri ili pogledati kratki informativni video.

Izdvojene reference

Bona Dea International Hospital – Baku, Azerbaijan

Hanoi French Hospital – Hanoi, Vietnam

Caresa Home Care – Riyadh, Kingdom of Saudi Arabia

Više od 30 godina s vama

Projekti digitalizacije hrvatskog zdravstva, pravosuđa, pomorskog prometa, komercijalni gospodarski IT projekti, kao i projekti u područjima osiguranja i financija, koji svakodnevno olakšavaju život i rad naših sugrađana i gospodarskih subjekata, najveće su dostignuće IN2 grupe.