2023
IN2opus*ERP dobiva znak Izvorno hrvatsko

Ponosni smo da je naš proizvod IN2Opus*ERP dobio oznaku "Izvorno Hrvatsko".

Znak Izvorno hrvatsko nose visokokvalitetni proizvodi i usluge Republike Hrvatske koji su nastali kao rezultat razvojno-istraživačkog rada, invencije, inovacije ili dugogodišnje tradicije.

2022
Libusoft Cicom postaje dio IN2 grupe

Informatička i konzultantska kompanija koja se bavi razvojem i implementacijom rješenja za informatizaciju procesa poslovanja Libusoft Cicom postaje dio IN2 grupe. Nova akvizicija IN2 grupe slijedi strategiju rasta IN2 grupe u cilju širenja poslovanja, novih klijenata, novih ljudi, njihovog osobnog i poslovnog razvoja.

2022
IN2 grupa slavi 30 godina ispred svog vremena

Slavimo 30 godina našeg tima I zajedništva, tehnologije, kreativnosti i ustrajnosti, uvodimo tvrtku u sljedeću fazu rasta te stvaramo dodanu vrijednost svim svojim klijentima i partnerima i društvu u cjelini.

2022
MCS Grupa postaje dio IN2 grupe

MCS Grupa velik dio svog rada usmjerava razvoju novih znanja i inovativnih rješenja u području izrade web baziranih softverskih rješenja u zdravstvu. IN2 grupa proširuje i dodatno osnažuje portfelj usluga za korisnike u segmentu zdravstva.

2021
SVAM plus postaje dio IN2 grupe

Akvizicija SVAM plus koja nudi visoko parametrizirani ERP sustav za digitalizaciju i integraciju poslovnih procesa. IN2 grupa proširuje i dodatno osnažuje svoj portfelj usluga za klijente u segmentu gospodarstva.

2021
IBIS dobiva znak Izvorno hrvatsko

Znak Izvorno hrvatsko nose visokokvalitetni proizvodi i usluge Republike Hrvatske koji su nastali kao rezultat razvojno-istraživačkog rada, invencije, inovacije ili dugogodišnje tradicije.

2018
IN2 grupa postaje dio CSI grupe

IN2 grupa postaje dio CSI grupe (Constellation Software Inc.) koja djeluje u preko 100 država diljem svijeta, uz 125 000 klijenata i poslovanje u više od 100 različitih vertikala u javnom i privatnom sektoru.

Činjenica da je IN2 grupa postala dio tako snažne grupacije, svrstava je među najrespektabilnije pružatelje tehnoloških rješenja u Hrvatskoj i regiji.

2017
Pardus postaje dio IN2 grupe

Akvizicijom Pardusa, IN2 širi portfelj rješenja u području Laboratorijskih informacijskih menadžment sustava.

2014
22 godine uspješnog poslovanja

IN2 iza sebe ima 22 godine uspješnog poslovanja na ICT tržištu, preko 450 zaposlenih u 6 zemalja regije i 12 međusobno povezanih tvrtki.

2013
Nagrade

Dvije međunarodne nagrade za rješenja e-Liste čekanja i e-Naručivanje: European IT & Software Excellence Award u kategoriji rješenja godine za javni sektor i globalna nagrada Microsoft Partner of the Year Award u kategoriji Javni sektor – zdravstvo.

2011
Nagrada Zlatna kuna

Dodatna potvrda uspješnosti u poslovanju - tvrtka dobiva nagradu Zlatna kuna, posebno priznanje poslovne zajednice u Hrvatskoj.

2011
Širenje zdravstvenog sektora

Akvizicija tvrtke LabNet iz Osijeka i rješenje za informatizaciju medicinskih laboratorija. U isto vrijeme akvizicija tvrtke Par-Am iz Zagreba za podršku rada veterinarskih ambulanti.

2010
Osnivanje novih tvrtki

Prisutnost u regiji pojačava se osnivanjem tvrtki IN2 Skopje i MegaIN2 Orašje.

2007
Doba akvizicija

Prva akvizicija - tvrtka IGEA iz Varaždina uvodi IN2 u područje GIS tehnologija, slijedi InfoOpus uvođenjem IN2 na tržište ERP sustava. Slijedi akvizicija tvrtke Grad iz Pule, 2009. godine i ulazak u sektor zdravstva.

IN2 grupa slavi 15 godina postojanja i seli u novi prostor u Marohnićevoj ulici u Zagrebu.

2006
Širenje na nova tržišta

Osnivanje tvrtke IN2 Beograd - širenje na tržište Srbije. Godina zapamćena kao kraj razdoblja organskog rasta i točka u kojoj tvrtka kreće s novom strategijom razvoja poslovanja – jačanjem kompetencija nizom akvizicija.

2004
100 zaposlenih

Tvrtka zapošljava tridesetak novih ljudi svake godine, većinom mladih inženjera i doseže okruglu brojku od 100 zaposlenih. Nakon etabliranja rješenja za javni i financijski sektor IN2 grupa ulazi i u područje informacijske sigurnosti, a tijekom sljedeće dvije godine širenje u regiji: osnivanje tvrtke-kćeri u Srbiji i izvedba prvih projekata u Makedoniji.

2003
Sustav za upravljanje kvalitetom

IN2 uvodi ISO 9001: 2000 sustav za upravljanje kvalitetom. Razvijena rješenja INvest2 i brokerIN2.

2002
Širenje u regiju

IN2 grupa kreće u sljedeću fazu širenja u regiji (Bosna i Hercegovina), poslove započinje projektom u tvrtki Aurum osiguranje i osniva drugu tvrtku-kćer, IN2 Sarajevo.

Obilježavanje 10. godina postojanja. Razdoblje intenzivnijeg razvoja proizvoda za financijski sektor, koji, uz javni sektor, postaje najvažnije područje poslovanja.

1995
Širenje opsega poslova

Od početka 1995., pa do kraja 20. stoljeća, IN2 postupno širi opseg poslova kojima se bavi i uspješno implementira niz složenih IT rješenja u javnom sektoru. Izvedeni prvi projekti u HZZ-u, SKDD-u, implementiran Integralni sustav za nadzor pomorskog prometa za Ministarstvo prometa, itd.

Razvijena prva vlastita rješenja – Insurance2

Tvrtka prelazi broj od 50 zaposlenih.

1995
Osnivanje prve tvrtke-kćeri

IN2 širenje u najbliže susjedstvo - osnivanje prve tvrtke-kćeri (Slovenija - Kopar). Od samog početka poslovanja usmjeravanje na razvoj i implementacije tehnologija za javni sektor i osiguravajuće kuće.

IN2 dobiva veliko priznanje – informatički časopis Infotrend tvrtku proglašava vodećom informatičkom tvrtkom u HR.

1994
CeBIT sajam i preseljenje

Tvrtka uspješno nastupa na jednom od najvećih svjetskih sajmova za nove tehnologije, CeBIT Hannover.

IN2 seli u novi poslovni prostor na Fallerovom šetalištu.

1993
Prvi projekt

Prvi je projekt - implementacija informacijskog sustava na Zagrebačkom Velesajmu.

IN2 uspješno nastupa na sajmu INFO, tadašnjem najvećem informatičkom sajmu u Hrvatskoj.

1992
Osnivanje IN2

IN2 osnovan 1992. godine kao informatička tvrtka, kada IT industrija kao takva nije postojala u Hrvatskoj.

IN2 je osnovan prije interneta u Hrvatskoj.

Što se dogodilo 1992.?

Mnogo emocija, mnogo važnih stvari, mnogo toga za Hrvatsku i u Hrvatskoj po prvi puta!