17. 04. 2012.

Windaysi: IN2 sudjeluje na xRM App Challenge

CRM radionica xRM App Challenge novost je na ovogodišnjim Windaysima, a na njoj će aktivno sudjelovati predstavnici vodećih CRM tvrtki, pa tako i Siniša Kezić iz IN2.

MS Dynamics CRM je rješenje namijenjeno upravljanju odnosa s klijentima, a xRM predstavlja implementaciju prilagođenog CRM rješenja u bilo kojem drugom poslovnom području koje se ne odnosi isključivo na upravljanje odnosima s klijentima, već nekim drugim skupinama poput studenata, sportaša i slično.

Cilj radionice je izrada profesionalne poslovne aplikacije sa svim elementima poslovanja u samo osam sati, a u izradi će zajedno sudjelovati predstavnici hrvatskih tvrtki koje nude xRM rješenja. S obzirom da će cijeli proces uključivati sve što ima ozbiljna aplikacija, predviđeno je i testiranje u kojem će sudjelovati volonteri - sudionici.

Više informacija dostupno je na stranicama konferencije.

Naše web stranice koriste kolačiće kako bismo vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naša Pravila privatnosti. Pregledavanjem web stranice slažete se s uvjetima korištenja.