02. 11. 2020.

Virtualni BIS dani 2020 okupili koordinatore bolničkih informacijskih sustava iz cijele Hrvatske

BIS dani 2020, jubilarna, deseta konferencija za korisnike IN2 Bolničkog informacijskog sustava (BIS), ove godine održana je online. Na konferenciji je sudjelovalo preko 100 BIS koordinatora iz 45 hrvatskih bolnica.

Na ovoj virtualnoj konferenciji korisnici su imali priliku vidjeti nove mogućnosti BIS sustava te planove za razvoj. Funkcionalnosti BIS-a koje medicinskom osoblju pomažu u detekciji i sprečavaju širenja bolesti Covid-19 očekivano su bile jedna od važnijih tema. Posebno se govorilo o brzoj beskontaktnoj identifikaciji i prijemu pacijenta putem mobilne aplikacije, provjeri izrečene mjere samoizolacije i kontroli ulaska u bolnicu.

BIS dani važan su dio brige o korisnicima BIS sustava. Prilika je to za predstavljanje novih funkcionalnosti i modula koji im mogu pomoći u svakodnevnom poslu, uključivanje korisnika u planove za budući razvoj sustava ali i otvaranje tema koje služe detekciji područja gdje korisnicima treba najveća podrška.


Naše web stranice koriste kolačiće kako bismo vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naša Pravila privatnosti. Pregledavanjem web stranice slažete se s uvjetima korištenja.