26. 09. 2022.

NA POLA PUTA – „Rastemo iznutra“

Prošli tjedan održan je peti modul Leadership programa IN2 grupe 'Rastemo iznutra'. Time su polaznici stigli do polovice ovog svojeg razvojnog putovanja na kojem kroz interakciju, učenje i razmjenu iskustava usvajaju leadership vještine, znanja i kompetencije koje njegujemo u IN2 grupi.

Ovaj modul trajao je dva dana. Diskutirali smo, otkrivali i definirali što je ono što motivira nas i naše kolege, što je ono bitno u motivaciji, a da bismo svi zajedno uistinu „činili razliku“. Tema ovog modula bio je i feedback, i to i kako dati, ali kako i zatražiti kvalitetan 'feedback'. Razmotrili smo zašto su bitne pravovremene pohvale, a naravno i „kritike“.

Drugi dan ovog modula, polaznici su prezentirali svoje 'ljetno štivo' – svaka od pet grupa predstavila je po jednu relevantnu knjigu za/o leadershipu i nama ostalima prenijela ključne ideje i koncepte, korisne za naš osobni i profesionalni razvoj.

Razišli smo se u vedrom duhu, spremni za novi modul našeg Leadership programa koji slijedi u listopadu, a tema kojeg će biti – strategija i strateško razmišljanje.Naše web stranice koriste kolačiće kako bismo vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naša Pravila privatnosti. Pregledavanjem web stranice slažete se s uvjetima korištenja.