19. 10. 2022.

IN2 grupa na konferenciji Gospodarske zbornice Slovenije "Inteligentno zdravstvo budućnosti"

Sektor zdravstva i javne uprave IN2 grupe je kao aktivni sudionik izgradnje nacionalnog sustava eZdravlja u Republici Sloveniji sudjelovao na tematskoj konferenciji o inteligentnom zdravstvu budućnosti u organizaciji Gospodarske zbornice Slovenije.

Na konferenciji se raspravljalo o digitalnoj transformaciji zdravstva, korištenju podataka i umjetne inteligencije u zdravstvu za učinkovitije liječenje i učinkovitije funkcioniranje zdravstvenog sustava. Fokus je bio dati odgovore na pitanja što je važno za pacijente, zdravstvene djelatnike, gospodarstvo i istraživače, kako se svi zajedno pripremamo za nadolazeća razdoblja te tko može odgovoriti na koje izazove i prilike koje nas očekuju.  

IN2 projektom eNaročanja zadnjih osam godina održava podsustave eUputnice, eListe čekanja i eNaručivanje te kroz njih, ali i nedavnim strateškim partnerstvom s vodećom slovenskom tvrtkom za digitalizaciju zdravstva (SRC), unaprjeđuje sustav zdravstva kako u Hrvatskoj tako i u Sloveniji.  

Na okruglom stolu s temom primjera već dostupnih pametnih rješenja u zdravstvu sudjelovao je i naš Siniša Košćina, Glavni menadžer za razvoj poslovanja IN2 grupe:  

„Drago nam je da smo u Sloveniji prepoznati kao jedan od lidera izgradnje nacionalnog sustava eZdravlja i kao partner koji redovno doprinosi nastojanjima Republike Slovenije u ostvarivanju svojih ciljeva vezanih uz digitalnu transformaciji zdravstva te korištenju podataka i umjetne inteligencije u zdravstvu za učinkovitije liječenje i učinkovitije funkcioniranje zdravstvenog sustava.“

26. 09. 2022.

NA POLA PUTA – „Rastemo iznutra“

Prošli tjedan održan je peti modul Leadership programa IN2 grupe 'Rastemo iznutra'. Time su polaznici stigli do polovice ovog svojeg razvojnog putovanja na kojem kroz interakciju, učenje i razmjenu iskustava usvajaju leadership vještine, znanja i kompetencije koje njegujemo u IN2 grupi.

Saznaj više
News Image
Naše web stranice koriste kolačiće kako bismo vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naša Pravila privatnosti. Pregledavanjem web stranice slažete se s uvjetima korištenja.