Ivan Gabrić
PREDSJEDNIK UPRAVE
Ivan Gabrić
PREDSJEDNIK UPRAVE
Ivan Gabrić gotovo trideset godina radi u ICT sektoru, od čega posljednjih devetnaest godina na upravljačkim pozicijama. Zahvaljujući svojem bogatom poslovnom iskustvu Ivan Gabrić je dobro upoznat s IT industrijom i regionalnim tržištem, dugi niz godina radio je na razvijanju kompleksnih ICT usluga i rješenja za niz različitih industrija. Tijekom cijele karijere radio je na razvoju tehnoloških poslovnih rješenja i plasiranju usluga na tržište, a uvijek je bio predan razvoju stručnjaka te mladih talenata u svojim timovima.
Snježana Stanković
ČLANICA UPRAVE ZA FINANCIJE
Snježana Stanković
ČLANICA UPRAVE ZA FINANCIJE
Pozicija članice Uprave za financije IN2 grupe prirodan je nastavak Snježaninog bogatog iskustva direktorice financija IT tvrtke u stranom vlasništvu kao i desetogodišnje revizorsko iskustvo u jednoj od vodećih konzultanskih kuća.
Sanja Svilokos
ČLANICA UPRAVE ZA POSLOVANJE
Sanja Svilokos
ČLANICA UPRAVE ZA POSLOVANJE
Sanja Svilokos cijelu je karijeru provela u tehnološkim kompanijama, gdje se razvijala na inženjerskim stručnim poslovima, kroz vođenje projekata, pa sve do upravljačkih pozicija. U IN2 grupi Sanja je od 2017., došavši na poziciju direktorice za istraživanje i razvoj novih digitalnih rješenja. Aktivno sudjeluje u transformaciji tvrtke te radi na širenju poslovanja i rastu IN2 grupe. Od 1. siječnja 2022. godine radi na poziciji članice Uprave za poslovanje.
Naše web stranice koriste kolačiće kako bismo vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naša Pravila privatnosti. Pregledavanjem web stranice slažete se s uvjetima korištenja.