11. 01. 2023.

Uspješno završen projekt u Oktal Pharmi Sarajevo

Još jedna implementacija IN2 OPUS*ERP rješenja, zajedno sa  sustavom INPlaće2 za upravljanje ljudskim potencijalima i obračunom plaća je uspješno završena. Ovaj puta je to u Oktal Pharmi Sarajevo.

Projekt je obuhvatio poslovne procese komercijale od nabave do fakturiranja kao i sve financijske i knjigovodstvene procese, HR procese i obračun plaća. OPUS*ERP je lokaliziran za tržište Bosne i Hercegovine, dok je sustav INPlaće2 već dugi niz godina prisutan na tom tržištu. Implementacija je obuhvatila i integraciju s vanjskim sustavima za WMS, e-banking i sustavom za fiskalizaciju. Ovim projektom Oktal Pharma Sarajevo je dobila integrirano rješenje za upravljanje poslovnim procesima, potpuni pregled poslovanja te brz i jednostavan pristup podacima što će zasigurno doprinijeti većoj efikasnosti i kvaliteti poslovanja. 

Ovim smo projektom našu dugogodišnju uspješnu suradnju sa Oktal Pharmom u Zagrebu, jednom od vodećih veledrogerija u Hrvatskoj i regiji, proširili i na Oktal Pharmu Sarajevo. U tijeku je i projekt implementacije novog ERP rješenja u Beogradu.

Our websites use cookies to give you the best user experience possible. Please read our Privacy policy for more details. By browsing the website you agree to the Terms of use.