09. 02. 2023.

9. modul Leadership programa „Rastemo iznutra“

Ovaj tjedan održan je prvi ovogodišnji modul našeg Leadership programa „Rastemo iznutra“ čime su do završetka ovog zanimljivog razvojnog putovanja naših polaznika ostala još samo dva modula, ali i mentoring dio programa.

Nakon što su, od našeg zadnjeg javljanja u Vijestima, prethodno osvijestili kritičnu ulogu voditelja u jačanju povjerenja među članovima tima, a onda se i upoznali sa poslovnim izvještajima, tehnikama financijske analize i ključnim pokazateljima izvedbe (KPI), ovaj put su polaznici (a na tragu poznate maksime Jacka Welcha 'Change before you have to!') naučili nešto više o modelima promjene, otporima i metodama upravljanja istom, kako na osobnoj tako i na organizacijskoj razini. Kao i svaki put do sad, niti ovaj put nije nedostajalo osobne energije, zabave i smijeha, žustre rasprave, ali i praktičnih spoznaja kojima je ovaj cjelokupni program ispunjen od prvog dana sa ciljem jačanja ljudskih i profesionalnih kompetencija naših polaznika.

Our websites use cookies to give you the best user experience possible. Please read our Privacy policy for more details. By browsing the website you agree to the Terms of use.